kamalrashid wedding journalism

By: Kamal Rashid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jul-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
Berpindah rumah

kepada semua rakan ku difotopages sekarang blog aku telah berubah ke wordpress seperti adress dia bawah.....terima kasih kepada semua kerna menyokong aku trimas



Monday, 23-Jun-2008 02:18 Email | Share | | Bookmark
Birthday party @ kemensah

Cite ni last week nye..cerita disebabkan terlalu sibuk….[pasal this week computer banyak org hantar repair...alhamdullilah & sedih ckit my uncle(bapak) kaki sakit...trok sangat...cian aku tgk dia ]

Birthdayparty kali ni ade kan dikemensah dan kebanyakkan member kitaorg datang semuanye ex-scm@ PDC dan ade jugak penyibuk dari PDC2 hahahah…..gurau je DIN

birthday BBQ di dah untuk menyambut hari jadi Si Mas / Si Nalia / Si DIN yak ni gabung hari jadi dia org diambil hair tgh….

aku lak dijemput untuk snap gambor diaorg dan mmg nye aku member diaorg jugak ex-scm jugak….
but last2 aku ni jenis tak tahan tengok air hahaha last mandi jugakk…..

buat masa ni aku mengedit lagi gambar diaorg ni….so tunggu for next entry ok….!!

TQ from kamal & All ex - scm & scm member





Thursday, 19-Jun-2008 03:07 Email | Share | | Bookmark
Our new team t-shirt

ni baju yang baru dibuat 2week lepas....
untuk team moments catchers group





Kamalrashid a.k.a Kamal / Mal
Photographer / Designer
Moment's Catcher's
Group of photography
Tel : 017.660.79.32
nepsterkamal@aol.com
http://kamalnepster.fotopages.com
http://kamalrashid.wordpress.com
http://momentscatchers.blogspot.com
YM : nepster_kamal


Wednesday, 18-Jun-2008 08:07 Email | Share | | Bookmark
Dell Inspiron 1420 Promotion sale

Dell Inspiron 1420

Clik Here For The Package
http://www.flickr.com/photos/23293332@N06/2588907275/sizes/o/



Kamalrashid a.k.a Kamal / Mal
Photographer / Designer
Moment's Catcher's
Group of photography
Tel : 017.660.79.32
nepsterkamal@aol.com
http://kamalnepster.fotopages.com
http://kamalrashid.wordpress.com
http://momentscatchers.blogspot.com
YM : nepster_kamal


Tuesday, 17-Jun-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
CPU package for Gaming Series @ Graphics

Inter Core 2 Duo 2.4 Ghz
1 GB RAM DDR2
GIGABYTE S D3 SERIES MOHTER BOARD
160GB HDD SATA
DVD-RW 8x SATA VERSION SAMSUNG
CASING TOWER AVF STYLE

NVDIA GEFORCE 8600GT GALAXY

PRICE RM 1600/=
package ini untuk harga CPU sahaja ( monitor @ LCD harga lain )
esok aku upload gambar kat korang and package untuk notebook for graphic design from Dell

Kamalrashid a.k.a Kamal / Mal
Photographer / Designer
Moment's Catcher's
Group of photography
Tel : 017.660.79.32
nepsterkamal@aol.com
http://kamalnepster.fotopages.com
http://kamalrashid.wordpress.com
http://momentscatchers.blogspot.com
YM : nepster_kamal


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net